si.shimano.com/pdfs/dm/DM-WH0002-10-HUN.pdf

Ha a kerékpár kereke bármilyen módon meglazul, kieshet, és súlyos balesetet okozhat. < Drótperemes kerék/Belső nélküli kerék >.

si.shimano.com/pdfs/dm/DM-WH0002-10-HUN.pdf - kapcsolódó dokumentumok

Ha a kerékpár kereke bármilyen módon meglazul, kieshet, és súlyos balesetet okozhat. < Drótperemes kerék/Belső nélküli kerék >.

Villamos vezeték bekötése . ... A meghajtóegység bekötési rajza . ... kereskedőhöz, akitől a kerékpárt vásároltuk vagy a helyi szakkereskedőhöz.

Elektromos bekötési rajz (A csomóponti oldal) . ... kereskedőhöz, akitől a kerékpárt vásároltuk vagy a helyi szakkereskedőhöz.

DM-GN0001-19. Kereskedői kézikönyv ... kidomborodik a letörhető rész eltávolítását követően). ☆1 Kissé kidomborodik ... (A) Bowdenállító anya.

Időfutam/triatlon kormányos típus ... kerékpár vagy a kormány gyártójának ... A kormány szögének megváltoztatásával vagy más módon rögzítsük szilárdan a ...

görbüljön meg. 7s. CJ-NX10. JAPAN. LO. CK. Szereljük vissza a kijelző fedelét a rögzítő csavarral, majd húzzuk a bowdenbeállító csavart,.

"Trekking". Bicikl za vožnju gradom/ komfor. URBAN SPORT. E-BIKE. Prednja glavčina/. Stražnja glavčina (disk kočnica). "Downhill" / "Freeride". "Trekking".

Ennek megszüntetése érdekében egy pillanatra engedjük vissza a kart. ... Ha nem működik megfelelően, ne használjuk a féket és azonnal forduljunk ...

Gebruikers die niet over een professionele achtergrond in het monteren van fietsen beschikken, moeten niet proberen de onderdelen zelf aan de hand.

Ha nem működik megfelelően, ne használjuk a féket és azonnal forduljunk szakkereskedőhöz vagy szervizhez. • Ha a fékkar behúzásakor nem érzünk ellenállást, ...

Ha tévesen kötjük be a vezetékeket, a lámpa nem fog világítani. Csavarjuk össze a vezetékeket a bekötés előtt,. • hogy ne lógjanak külön-külön.

A kétfunkciós vezérlőkar felszerelése:Koskormány (ST-S705-R/BL-S705-L). 34. Felszerelési eljárás. 1 Finoman húzzuk a fékkart.

Controleer na het verwijderen van de aanslag of het afstandsstuk van de remblok aan de remklauwzijde is aangebracht of dat de remklauw op de fiets is ...

Komfort kerékpár. VÁROSI SPORT. E-BIKE. Lánckeréksor. CS-HG201-9 ... Mindig az ajánlott áttétel-kombinációkat használjuk. • Mindig ellenőrizzük, hogy a ...

This may cause a charge error or fire due to heating. • Be careful not to damage the charging cable. (Do not damage, process, forcibly bend, twist or pull them, ...

Ha a lánc a mellékelt ábrán látható helyzetek valamelyikébe kerül (keresztben áll), hozzáérhet a lánckerékhez vagy az első váltóhoz, és ez zajt idéz.

Komfort kerékpár. VÁROSI SPORT ... junk segítségért ahhoz a kereskedőhöz, akitől a kerékpárt vásároltuk. ... A kinyúlás a kerékpár külső oldalán van: KI.

segítségért ahhoz a kereskedőhöz, akitől a kerékpárt vásároltuk. • A termékhez mellékelt használati ... A kinyúlás a kerékpár külső oldalán van: OFF (ki).

Minden kerékpározás előtt ellenőrizzük a kerekek biztos rögzítését. Ha a kerék bármilyen módon meglazul, kieshet és súlyos balesetet okozhat.

Az első váltó beszerelése (MTB/Túrakerékpár esetén) . ... lyikébe kerül (keresztben áll), hozzáérhet a láncke- rékhez vagy az első váltóhoz, és ez zajt idéz ...

Ezen felül, az első 100 km (60 mérföld) kerékpáron megtett utat követően a nyomatékmérő szerszámmal ellenőrizzük a megszorítási erőt.

*Módváltós fékkar típusok. Lásd a módváltós típusú fékkarokról szól részt. • Ha az agyra szerelt gyorskioldó kar a féktárcsával egy oldalon van, ...

Tárcsafék rendszer. (Terepkerékpározáshoz). A legjobb teljesítmény elérése ... féktárcsába, ami a kerék blokkolását és így a kerékpár előreesését, ezáltal.

Az első váltó felszerelése (dupla lánctányéros változat) . ... az alsó végállás csavar segítségével. ☆1 2 mm-es imbuszkulcs. (A) Alsó végállás csavar.

De finale zal gehouden worden op zondag 16 oktober 2011 a.s. bij Domein. Rausenberger te Viersel (BE). De wedstrijd zal gevist worden met de vaste stok.

Be sure to read these service instructions in conjunction with the service instructions for the FD-7700 before use. Installation of the brake cable. Be sure to ...

FD-7700. Before use, read these instructions carefully, and follow them for correct use. SIS-SP40. FD-7700. FC-7700. BB-7700. CN-7700. SM-SP17.

7 fokozatú agyváltó, 5 fokozatú agyváltó . ... A záróegység beállítása . ... Shimano agyváltó zsír vagy kenőkészlet használatát javasoljuk.

Indien informatie in deze handleiding u niet duidelijk is, ... i Als het schakelen niet soepel verloopt, reinig dan de derailleur en smeer alle bewegende ...

Fékbetét rögzítő tüske. Fékkar légtelenítő csavar. Fékvezeték rögzítő. Fékvezeték rögzítőcsavar. Légtelenítő szelep. Légtelenítés. TL-LR15.

Eğer dişli değiştirme işlemleri düzgün şekilde yapılamıyorsa, vites değiştiriciyi temizleyin ve tüm hareketli parçaları yağlayın.

Kereskedői kézikönyv. ORSZÁGÚTI. MTB. Túra. Városi túra/. Komfort kerékpár. VÁROSI SPORT. E-BIKE. Hajtómű ... HOLLOWTECH II/2 darabból álló hajtómű .

Ha az alkatrészek, pl. csavarok vagy anyák kila- zulnak, ill. megsérülnek, váratlanul bukhatunk a ... Shimano szerszámmal (balmenetes), majd folytassa a.

VOORBLAD. XTR. FC-M9100. FC-M9120. Bottom bracket. SM-BB93. SM-BB94-41A ... lagerdeel komen, waardoor dit geluid gaat maken of vast gaat lopen.

Ellenőrizzük, hogy az O-gyűrűk a csatlakozó hüvely fölső és alsó részén is beilleszkednek a vájatokba, majd rögzítsük a csatlakozó hüvelyt a féktestekhez.

Alkatrészek azonosítása. ELEKTROMOS ALKATRÉSZEK FELSZERELÉSE. Alkatrészek azonosítása. Hátsó csomagtartóra felszerelt típus.

1 2 3. 4 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. (A) Sprocket spacers. (B) Lock ring. (C) Spacer. 11T-25T (CS-R8000). 11T-28T (CS-R8000). 11T-30T (CS-R8000).

Eredeti használati utasítás. E8000 sorozat. Shimano teljes körű elektromos energiaellátó rendszer (STEPS) ... A SHIMANO STEPS E8000 sorozat jellemzői .

Ügyeljünk, hogy forogjon a hajtókar a váltó működtetése közben. • Rendszeresen tisztítsuk meg a lánckerekeket semleges tisztítószerrel.

RD-M9000. DEORE XT. RD-M8000. Kereskedői kézikönyv. ORSZÁGÚTI. MTB. Túra. Városi túra/. Komfort kerékpár. VÁROSI SPORT. E-BIKE. Hátsó váltó ...

Ez a weboldal cookie -kat használ annak érdekében, hogy weboldalunkon a legjobb élményt nyújtsa.