Szerelési kézikönyv - Daikin

A forrasztással kapcsolatos irányelvek . ... A rézcsövek vagy forrasztott alkatrészek korróziója miatt a hűtőközeg szivároghat.

Szerelési kézikönyv - Daikin - kapcsolódó dokumentumok

A forrasztással kapcsolatos irányelvek . ... A rézcsövek vagy forrasztott alkatrészek korróziója miatt a hűtőközeg szivároghat.

RZQG71~140L + RZQSG100~140L ... figyelmen kívül hagyása súlyos sérülést vagy halálos ... 0,05 MPa (0,5 bar) nyomásra nitrogénnel, és a(z) 1–3. lépés.

a helyszíni huzalozást az egységhez mellékelt huzalozási rajz szerint kell elvégezni,. □ soha ne nyomja össze a kötegelt vezetékeket, és ellenőrizze, ...

NEM számítva a beltéri egység belső vízmennyiségét. TÁJÉKOZTATÁS ... kiegészítő fűtőelem tápellátása (3/6/9 kW): 400 V vagy 230 V + föld.

Az elektromos huzalozás csatlakoztatása a beltéri egységen . ... Kábelezési rajz: beltéri egység. ... A beállítások elérése – Jelölések a táblázatokban.

A megfelelő almenüből aktivál egy működési/szellőztetési üzemmódot. ... A hővisszanyerős szellőztető egység különféle üzemmódokban képes üzemelni.

a b c a A beltéri egységekhez b Kültéri egységek multi bekötőcső készlete (első leágazás) ... Ha a művelet során hiba jelentkezett (pl. elzárt.

CE - OPFYLDELSESERKLÆRING CE - FÖRSÄKRAN-OM-ÖVERENSTÄMMELSE. CE - ERKLÆRING OM-SAMSV ... Az alábbi határértékek szerint kell a hőcserélőnek megfelelően az.

elektromos alkatrészek szerelése előtt le kell kapcsolni a tápfeszültséget. Még 1 perc eltelte után is mindig mérje meg a tápáramkör kondenzátorainak és ...

Cseppfolyós gáz (G31). mAG Füstgáz-tömegáram. P. Égőfej-teljesítmény. 4-15. ábraFüstgáz-tömegáram a Daikin GCU compact készüléktől füg-.

Az üzembe helyezésnél figyelembe kell venni, ha a területen előfordulhat erős szél, tájfun vagy földrengés. Szakszerűtlen üzembe helyezés következtében a.

A rézcsövek és a forrasztások korróziója a hűtő- közeg szivárgását okozhatja. ... varratmentes rézcső. ... A forrasztáshoz használjon foszforréz töltőfémet.

ciójának kiszámítása egyenesen arányos azzal az emberek lakta térrel, amelybe szivároghat. A koncentráció mértékegysége kg/m3 (a hűtőközeggáz tömege kg-.

Tekintve, hogy a méretezési nyomás 4,0 MPa vagy 40 bar, nagyobb falvastagságú csövekre lehet ... alkalmazzák, elektromágneses interferenciát okozhat.

[Levegőfúvási minták] (a mennyezet felől nézve):. Az A, B, C és a D kondenzvízteknőt jelöl. ... Álmennyezet. 5. Hosszú anya vagy feszítőcsavar. MEGJEGYZÉS.

A szakszerűtlen üzembe helyezés szivárgást, ára- ... Mivel az R410A kevert típusú hűtőközeg, a szükséges további ... Az R410A hűtőközeget vezető csövek.

függően a koncentrációja meghaladhatja a megen- gedett határértéket. ... A koncentráció mértékegysége kg/m3 (a hűtőközeggáz tömege kg-.

d USB-kábel (1×) ... bekötése a törvényi előírásoknak megfelelően történt- ... internet-kapcsolathoz SIM kártyára van szükség, mely nem a router tartozéka.

VAM500FA. VAM650FA. VAM800FA. VAM1000FA. VAM1500FA. VAM2000FA. Teljes hőcserélő HRV (Hővisszanyerő szellőztetés) ... Nedves helyekre, például fürdőszobába.

Lyuk fúrása a falba és a cső behelyezése .................... 7 ... Ez az érték az F-gáz rendeleten (824/2006) alapul. ... Kijelző egység (fekete).

és megfordítható üzemű tokozott levegő-víz hőszivattyúk. Szerelési kézikönyv ... Lásd 7. oldal, "A vízkör védelme befagyás ellen".

áramlásból adódó zajok néha hallhatóak. ... 5. A helyiség. 6. B helyiség. 7. 2x2 forrasztás. 8. Vezetékszorító. 9. Földelés (M4).

A csavarokat olyan mélyen kell becsavarozni, hogy. 20 milliméterre álljanak ki az alap felületéből. ... A csapda helye (Lásd: 5. ábra).

A helyen a kültéri egységből távozó levegő és a működési zaj ne zavarja a ... (hűtés vagy fűtés), a helyiségnek a működés kezdetekor mért hőmérséklete ...

Az útmutató eredeti szövege az angol nyelvű szöveg. Az egyéb nyelvű változatok az útmutató eredeti szövegének a fordításai.

A házilag, szakszerűtlenül végzett bővítés, javítás vagy ... Az LCD kijelző elszíneződhet, és nem lehet leolvasni róla az adatokat.

léséhez szükséges távvezérlő (paraméterek beállítása és hőmérséklet/hiba megjelenítés). A POWER PLUS kazán legfontosabb jellemzői a.

DICz*** est autorisé à compiler le Dossier de Construction Technique. DICz*** is bevoegd om het Technisch Constructiedossier samen te stellen.

4 мар. 2021 г. ... lépést, amelyek az előző oldalon találhatóak. Page 82. I-100-HUN_74. BEÉPÍTÉSRE KÉSZ KUPLUNGOK A HORNYOS. VÉGű ...

LINER KLASSZIKUS FÜRDŐKÁD 170 X 75 CM. 111. DENIA BEÉPÍTHETŐ ZUHANYTÁLCA, ÍVES 90 X 90 CM. 119. LINER KLASSZIKUS FÜRDŐKÁD 180 x 80 cm.

R32 Split sorozat ... Numero di serie e anno di produzione: fare riferimento alla targhetta del modello Mέγιστη επιτρεπόμενη πίεση (PS):.

SZERELÉSI MÉRETEK SZERELÉSI ÚTMUTATÓ. Falibidé. Fali-WC. Lábon álló WC ... *Ajánlott méret, a tartály típusától függ. WC.

az élettartama végén a törvényi előírásoknak megfelelően kell elhelyezni. Környezetünk védelmének érdekében a ... Külső-hőmérséklet érzékelő karakterisztika.

Központi fűtés és háztartási meleg víz hőmérséklet beállítás ... Illusztrált huzalozási rajz ... Üzemelés Központi fűtés üzemmód- ban.

zártégésterű, fali, fűtő és kombi kondenzációs gázkazán. KEZELÉSI, TELEPÍTÉSI, SZERELÉSI. KÉZIKÖNYV. TSZTK26. 2014.10 V-01.

Vízelzáró szelep (nem tartozék). 3. Vízcső (nem tartozék). 4. Védőkupak (nem tartozék). 5. Leeresztőszelep (nem tartozék). Ábra 9. 1. Vízvezeték-oldal.

2 A szerelőknek szóló biztonsági utasítások. 2. 3 A doboz bemutatása. 3. 3.1. Beltéri egység. ... Ha a tápellátásban hiányzó vagy rossz N-fázis van,.

Ventilation and air conditioning of the mall areas is provided by air handling units linked to a Daikin chiller. Offices in the supermarket and bowling alley ...

1,200x600x1,200. 1,800x600x1,200 ... kW 332 392 458 536 637 703 779 841 907 982 1,024 1,151 1,200 1,270 1,341 1,395 1,449 1,503 ... ZIGGO DOME, EVENT HALL.

Slim energiebeheer p. 6. › Controleert of het energieverbruik verloopt volgens planning. › Helpt bij het detecteren van de oorzaken van energieverlies.

Ez a weboldal cookie -kat használ annak érdekében, hogy weboldalunkon a legjobb élményt nyújtsa.