Használati útmutató Mosogatógép - Miele

Az ajtótömítés és az ajtó tisztítása . ... A vízbefolyó tömlőben lévő szűrő tisztítása . ... Ürítőszivattyú és visszacsapószelep tisztítása.

Használati útmutató Mosogatógép - Miele - kapcsolódó dokumentumok

Az ajtótömítés és az ajtó tisztítása . ... A vízbefolyó tömlőben lévő szűrő tisztítása . ... Ürítőszivattyú és visszacsapószelep tisztítása.

Edények és evőeszközök elrendezése. ... Az edény a program végén nagyon forró lehet! Hagyja ezért a ... Vörösréz, sárgaréz, ón és alumínium.

A beépített Waterproof-rendszer a következő előfeltételek mellett ... Ez a beépített vízlágyító berendezésben ... "Program opciók, mosogató ügynök",.

4 окт. 2012 г. ... részei és azok funkciói, A mosogatógép üzembe helyezése, Hibaelhárítás stb. ... Ne használjon mosogatógépben nem mosható edényeket.

GS62040S. GS62040W. Mosogatógép használati útmutató ... Ez az útmutató többek között a biztonságra, a ... percig, ekkor a fő mosási ciklusban lesz.

A két rész szétválasztásához csúsztassa el a két kosarat egymással párhuzamosan, de ellenkező ... megtörve, vagy összenyomódva, mert ebben az.

Gyors készülékhűtés . ... A Booster funkció a sütőtér gyors felfű- tésére szolgál. - Bekapcsolás ... vagy muffin készítésekor hasznos.

A garanciaigény elvész, ha a páraelszívó javítását nem a Miele ál- tal felhatalmazott Ügyfélszolgálat végzi el. ... Ehhez bekapcsolt ventilátornál nyom-.

kumulátor) vizet a víztartály feltöltésére. Ez a gőzös vasalórendszer meghibásodásához vezethet. A vasalót mindig vízszintesen tegye a gőzös ...

Gyapjú. Programok. Balra vagy jobbra lapozhat a kijelző simításával. Ehhez az ujját helyezze az érintőkijelzőre, és mozgassa az ujját a kívánt irányba.

Égetett tészta, leveles tészta, tojásfehérjés sütemény. ... Piskótalap, vastagabb (4-6 tojás, csatos ... Vizes piskóta (csatos forma, 26 cm)*.

~A színtelenítő szerek kéntartalmuknál fogva korróziót okozhatnak. Ne használjon színtelenítő szereket a mosógépben. ... vízlágyító szer keveréke.

melegítés alatt az edénybe tehet egy üveg pálcát vagy hasonló tár- ... hal- és szárnyasételek barna kéreggel ... mutatóujjával tapogassa végig a mell-.

Befőttes üvegek és csavaros tetejű üvegek vákuumozása. ... Beépítési méretek . ... befőttes üvegek, csavaros tetejű üvegek illetve vákuumálló, műanyag.

Biztonsági útmutatások és figyelmeztetések . ... mosógépet felelős személy felügyelete vagy útmutatása nélkül ha- sználniuk. ... A ruhában nem kötött víz.

meg kell sütni. Párolási idő ... Debreceni kolbász. 6–8. Krinolin. 6–8. Fehér kolbász. 6–8. Párolási idő ... Kolbásszal az üvegeket csak félig töltse.

Italok készítése tejjel. ... Teáskanna: Több csésze tea készítése közvetlenül egymás után. ... i Portároló fiók integrált kávéskanállal j Forrázóegység.

Teáskanna: Több csésze tea készítése közvetlenül egymás után......................... 40 ... Kizárólag pörkölt szemes kávét töltsön a szemeskávé-tartályba.

a bolti fagyasztóláda hűtőzóna- hőmérsékletét. Ha a hűtőzóna hőmérséklete melegebb, mint -18 °C, akkor rövidül a fagyasztott étel eltar- thatósága.

utána/vehet ki. – Mindegyik programbeállítás megma- ... Lazán, nagyobb nyomás nél- kül vezesse a porszívó szívóecsetét a hőcserélő hűtőrácsain.

érzékeny tészták (pl. piskóta) ... piskóta, aprósütemény) esetén az ... Vizes piskóta *.. 180. 1). 2. 20–30. 150–170 1). 2. 30–45. Tekercs.

Könnyen kezelhető pamut, kevertszálas vagy műszálas textíliák. Pl.: munkaruházat, köpeny, pulóver, ruha, nadrág, asztali textília és hari-.

Szárnyas, hal. ... Ha a sütőt egy bútor előlap mögé (pl. ajtó) szerelték, soha ne zárja ... csípjen be semmit az ajtó és a sütőtér közé. A sütő károsodhat.

Gyors felfűtés funkció. ... A Gyors felfűtés helyett a Felfűtési szakasz jelenik meg. A sütőtér előmelegítése ... Muffin (1 tepsi).

Első mosási program indítása. Az automata mosógép most kész az első mosóprogram végrehajtására. A pamut program ellenőrzőlámpája kigyullad.

Általános hibák vagy nem kielégítő mosási eredmény. ... Útmutató összehasonlító vizsgálatokhoz:. ... Hatósági vizsgálati jelek lásd a típustáblán.

A ventilátor bekapcsolása . ... EXT típus sorozatú páraelszívók esetében a külső ventilátor- ... szívó behúzza a lángot a szűrőbe. A lerakódott konyhai zsír.

tartalmaznak értékes anyagokat. Tartal- maznak olyan anyagokat, összetevőket ... A ápolási piktorgammal ellátott érzékeny műszálas anyagok, ke-.

A következő bab fajta hozzárendelésre kerül, és a még nem hozzárendelt kávé- italok megjelennek. Válassza ki a kávéitalokat, amelyeket.

Mosógép. Feltétlenül olvassa el a Használati utasítást a felállítás - beszerelés - üzembe helyezés előtt. ... Kezelési piktogramok .

EN ENGLISH HU HUNGARIAN BG BULGARIAN HR CROATIAN. SR SRPSKI SQ SHQIPE MK MAKEAONTA RO ... In case of flood, disconnect the power plug and contact the LG.

Az újszülött pontról pontra legyen megtámasztva, a háta „C” alakban görbüljön. Fejét nem tartó babád tarkóig/fülközépig támaszd meg a hordozóval.

A hordozó érjen térdhajlattól térdhajlatig, ekkor megfelelő a baba alátámasztása. Csatosnál azonban lehetséges, hogy az eszköz nem ér ki térdhajlatba, ...

Az újszülött pontról pontra legyen megtámasztva, a háta „C” alakban görbüljön. Fejét nem tartó babád tarkóig/fülközépig támaszd meg a hordozóval.

majd őrizze meg, későbbi használatra. PÁRÁTLANÍTÓ www.szegedklima.hu; www.olcso-klima.hu ... Automata kikapcsolás (Auto Shut Off).

(SPLIT RENDSZERŰ). MSE, MSG, MSX, MS9V, MSV1,. MSR1, MSR5. Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta. A légkondícináló használata előtt figyelmesen ...

26 сент. 2018 г. ... Stox Keukenfactory Outlet B.V.. Amsterdam ... Goossens Keukens & Interieurs ... Borculo. Radio Vogelzang. Borger. Euronics Leeuw Electronics.

Receptek: ebben a menüben választhat a különböző receptfajták közül, pl. tészták (pasta), zöldségek (vegetables), húsok (meat), halak (fish),.

A műszaki jellemzők a gyártó által kiadott előzetes figyelmeztetés nélkül változhatnak. ... MTZ. Közepes hőmérséklet. ZB*KQE. Hűtőközeg. R404A/R407A/.

a játék során eltelt időt; miközben az FPS (másodpercenkénti kép) számláló ... Tájkép.mód: Ez a legjobb választás egy tájkép fotó bemutatására a.

Ez a weboldal cookie -kat használ annak érdekében, hogy weboldalunkon a legjobb élményt nyújtsa.