Üzemeltetési kézikönyv - Operation manuals

Az akkumulátor alacsony töltöttségét a villogó LCD kijelző mutatja. ... Beltéri egység csendes működése. ... mindkét szimbólum eltűnik az LCD kijelzőről.

Üzemeltetési kézikönyv - Operation manuals - kapcsolódó dokumentumok

Az akkumulátor alacsony töltöttségét a villogó LCD kijelző mutatja. ... Beltéri egység csendes működése. ... mindkét szimbólum eltűnik az LCD kijelzőről.

Ha hűtőközeg-szivárgás miatt a szoba levegőjébe hűtőközeg kerül, és az bármilyen nyílt lánggal ... Piros. VENTILÁTOR. Fehér. IDŐZÍTÉS. Narancssárga ...

Mód. Hőmérséklet beállítása. Légfúvás sebessége. AUTO. 25°C. AUTO. • Ezt a kapcsolót használhatja, ha nem találja a távirányítót. Alkatrészek neve ...

fűtésigénylést fogad, a bojler működése ( ) folyamatos, a ... bojlert, ha meg kívánja tekinteni a nyomást a gázbojler fő kijelzőjén.

Áramütés, tűz vagy sérülés keletkezésének megelőzése érdekében azonnal ... Tünet. Magyarázat. A működés csak késéssel indul. • Amikor a BE/KI gombot.

Az ÜZEMBEN lámpa kialszik. ... vagy tükörről visszaverődő fény. • Az ÉJJELI mód (23. oldal) megszakad, ... Az IDŐZÍTÉS lámpa kialszik. MEGJEGYZÉS.

Tűz, robbanás vagy sérülés keletkezésének megelőzése érdekében ne üzemeltesse ... Ne tegyen folyadékokat, például vizet tároló edényeket az egység tetejére.

A vezeték nélküli kapcsolat beállítása . ... önmagában teljesen biztonságos, nem mérgező és kis mértékben tűzveszélyes, de mérgező gáz keletkezik,.

Fagyásérzékelő szenzor. A kilépő víz hőmérséklet-érzékelő (R4T) a víz-hőcserélő kimeneténél méri a víz hőmérsékletét. A védőberendezés.

A tűz, robbanás vagy sérülés elkerülése érdekében ne működtesse az ... Fűtési üzemmódban jég képződhet a kültéri egységen, és ez csökkentheti a fűtési.

A kondenzvíztömlőt úgy kell elhelyezni, hogy az elfolyás akadálytalan legyen. ... Tisztítás után ellenőrizze, hogy az elülső panel jól van-e a helyén.

Tűz, robbanás vagy sérülés keletkezésének megelőzése érdekében ne üzemeltesse az ... Ne mossa a berendezést vízzel, mert az áramütést vagy tüzet okozhat.

működészavarokat okozhatnak, sőt füstölést vagy tüzet is, ha eljutnak az ... Ne próbálja meg a rendszert házilag szétszerelni: a klímaberendezés ...

A házilag, szakszerűtlenül végzett bővítés, javítás vagy ... Az LCD kijelző elszíneződhet, és nem lehet leolvasni róla az adatokat.

Az útmutató eredeti szövege az angol nyelvű szöveg. Az egyéb nyelvű változatok az útmutató eredeti szövegének a fordításai.

DICz*** est autorisé à compiler le Dossier de Construction Technique. DICz*** is bevoegd om het Technisch Constructiedossier samen te stellen.

A helyen a kültéri egységből távozó levegő és a működési zaj ne zavarja a ... (hűtés vagy fűtés), a helyiségnek a működés kezdetekor mért hőmérséklete ...

Ha hosszú időn keresztül nem fogja használni a légkondicionálót, például tavasszal vagy nyáron, akkor kapcsolja ki az áramkör- megszakítót.

DCN-kábel – a Concentus egységet a DCN-hez csatlakoztatja. 14. DCN-aljzat – sorba fűzött csatlakozást hoz létre a DCN hálózatban a Concentus egység számára.

Olyan helyeken, ahol a hőmérséklet vagy a páratartalom magas, vagy víz fröccsenhet ki, például fürdőszobában. (Tűz vagy szivárgóáram okozta áramütés lehet a.

jelzi, valamint megjelenik egy szövegbuborék. Ha ... angol, francia, német, olasz, spanyol, holland, portugál, kínai, japán, koreai. Időzóna beállításai.

A megfelelő almenüből aktivál egy működési/szellőztetési üzemmódot. ... A hővisszanyerős szellőztető egység különféle üzemmódokban képes üzemelni.

elektromos alkatrészek szerelése előtt le kell kapcsolni a tápfeszültséget. Még 1 perc eltelte után is mindig mérje meg a tápáramkör kondenzátorainak és ...

a b c a A beltéri egységekhez b Kültéri egységek multi bekötőcső készlete (első leágazás) ... Ha a művelet során hiba jelentkezett (pl. elzárt.

CE - OPFYLDELSESERKLÆRING CE - FÖRSÄKRAN-OM-ÖVERENSTÄMMELSE. CE - ERKLÆRING OM-SAMSV ... Az alábbi határértékek szerint kell a hőcserélőnek megfelelően az.

A prés jobb oldalán található hidraulikus/pneumatikus szekrényben vannak annak a ... A megfelelő levegőellátás nagyon fontos a gép működése és karbantartása ...

A figyelmeztetések és szimbólumok jelentése............ 2. 2 Biztonsági utasítások ... jelentése. VESZÉLY ... UA-70 BCC-frissítési hiba.

6390 Dixie Road Mississauga, Ontario L5T 1P7, Canada. CANON EUROPA N.V.. Bovenkerkerweg 59, 1185 XB Amstelveen, The Netherlands.

kazán, amely képes hőt leadni a központi fűtési rendszereknek, ... Az egység használati meleg vizet állít elő egy lemezes hőcserélő.

The Turbo function ( ) is unavailable for chilled water system and remote control ... VENTILÁTORMOTOR TÚLTERHELVE/TÚLFESZÜLTSÉG/ÉRZÉKELő HIBA.

Jelenség: A levegő iránya eltér a beállítottól . ... Jelenség: Az egyik egységből fehér köd gomolyog ... Jelenség: A klímaberendezések hangja (beltéri.

Indien de airconditioner onvoldoende koelt (verwarmt), kan koelmiddel lekken: ... Gebruik de unit niet voor het koelen van precisie-instrumenten, voedsel, ...

Használati útmutató vezeték nélküli készülékhez. TURBO ... KOMMUNIKÁCIÓS HIBA (KÜLTÉRI SZABÁLYZÓ PCB ÉS INVERTER PCB).

A működésjelző lámpa zöld színnel világítani kezd. ... Az ÜZEMBEN lámpa kialszik. ... Ne próbálja meg a készüléket házilag szétszerelni: a berendezés ...

R32 Split sorozat ... Numero di serie e anno di produzione: fare riferimento alla targhetta del modello Mέγιστη επιτρεπόμενη πίεση (PS):.

Betekenis: Default (standaard), Cancel (annuleren), (+) Verhogen, (-) Verlagen ... vaak wanneer de D3-besturing met nieuwe software wordt geflasht.

áramköri kártyákhoz tartozó kapocslécet, illetve hálózati csatlakozót, amíg a kapcsolótábla áram alatt van. FIGYELMEZTETÉS! Ez a berendezés rádiófrekvenciás ...

idő (RTC), Időzítő BE és KI ... Amikor az IDŐZÍTŐ be van állítva, akkor a pontos idő nem látható. ... P.O.Box 18674, Jebel Ali Free Zone, Dubai-UAE.

2 A szerelőknek szóló biztonsági utasítások. 2. 3 A doboz bemutatása. 3. 3.1. Beltéri egység. ... Ha a tápellátásban hiányzó vagy rossz N-fázis van,.

Magyar. Használati útmutató. Vezeték nélküli távszabályzó. TURBO ... KOMMUNIKÁCIÓS HIBA (KÜLTÉRI SZABÁLYZÓ PCB ÉS INVERTER PCB).

Ez a weboldal cookie -kat használ annak érdekében, hogy weboldalunkon a legjobb élményt nyújtsa.